Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

  • Gratis frakt denne helgen!
  • I 15 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.ie

Velg enkelt enheten eller kategorien

BatteryUpgrade.ie Anmeldelser

De følgende kundene delte deres erfaring med oppgradering av batteri med oss:

Steve Henzen fra Sveits gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2019
Produkt:
3830 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Kommunikation war korrekt und zeitnah.
Om produktet:
Die Qualität kann ich noch nicht beurteilen, da ich die Akkus noch nicht verwendet habe.
paul kindiak fra Canada gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
1180 mAh batteri
Generelt:
The order took a bit longer to receive than expected.
Om produktet:
appears to be good but haven't used them yeat.
Erik Klemmestad fra Norge gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
Varta 1x SR521SW Knappcelle
Richard Džavoronok fra Slovakia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-11-2019
Produkt:
3000 mAh batteri (Blå)
PAOLO CARLUCCI fra Italia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-10-2019
Produkt:
5800 mAh batteri
Generelt:
First time with batteryupgrade. Full positive impressions for the quality of material and for their after sale.
Om produktet:
I returned the item immediately after the delivery so I can’t express a feedback.
Romans Korsaks fra Latvia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
2500 mAh batteri
Oddvar Zahl Husby fra Norge gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
65W AC adapter / lader (19V, 3.42A)
Generelt:
Rask levering.
Om produktet:
Har så langt virket bra.
Marcel Menig fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-10-2019
Produkt:
1500 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Ich muss wirklich sagen:ein super toller Service!!
Om produktet:
Den AKku konnte ich leider nicht zurücksenden, da die CH-Post dies wegen Explosionsgefahr im FLugzeug nicht zustellen darf! Trotzdem wurde mir Betrag züruckbezahlt! TOP!!!!
Richard Greager fra New Zealand gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2019
Produkt:
BTC-NP70FU batteri (1150 mAh)
Generelt:
Great service. Thanks
Miloš Šiška fra Den tsjekkiske republikk gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
2x 9V batteri (500 mAh, USB Oppladbart)
Om produktet:
Netušil jsem, že existuje 9V baterie s nabíjením přes microUSB. Není potřeba drahé nabíječky, které danou baterii nabíjí přes 15 hodin. Přes microUSB kabel je nabitá během několika hodin a vydrží velmi dlouho.
Hans-Dieter Rose fra Tyskland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-10-2019
Produkt:
1050 mAh batteri
Richard Greager fra New Zealand gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-10-2019
Produkt:
2000 mAh batteri
Svein Morten Kristiansen fra Norge gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-10-2019
Produkt:
Nitecore 1x RCR123A batteri
Generelt:
Rask levering, og god oppfølging av ordre!
Om produktet:
Gode batterier, og ikke minst, de varer bra lenge.
Robert Thurnherr fra Sveits gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
29-10-2019
Produkt:
4250 mAh batteri
Om produktet:
Funktioniert einwandfrei frei
Obogeanu Radu George fra Romania gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-09-2019
Produkt:
5050 mAh batteri (Sort)
Generelt:
O gama foarte variata de produse si o echipa suport profesionista cu reactie rapida
Om produktet:
Bateria este conforma cu specificatia
Yvan Baune fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-10-2019
Produkt:
BTC-ERM15XL batteri (1550 mAh)
Generelt:
Service rapide, marchandise très bien emballée.
Om produktet:
Produit d'excellente qualité équivalente à la batterie d'origine.
Stuart Hopkinson fra Storbritannia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-10-2019
Produkt:
5200 mAh batteri (Sort)
Generelt:
First place to go for batteries
Om produktet:
Excellent
Pekka Räty fra Finland gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
4000 mAh batteri (Sort)
Om produktet:
Akut kohtuuhintaisia toimineet hyvin
Helge Nesse fra Norge gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
2000 mAh batteri
Generelt:
Litt uoversiktilig mht hvilket batteri, men jeg traff
Ivo Santelli fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
4500 mAh batteri
Generelt:
Ottimo servizio per l’ultimo acquisto effettuato! In precedenza abbiamo ordinato una batteria per il robot da giardino che purtroppo non era idonea e ci è stato rimborsato interamente l’importo speso.
Om produktet:
Ottimo
Veijo Luostari fra Finland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
BTC-MXT172XL batteri (3750 mAh, Sort)
Generelt:
Edulliset hyvät tuotteet
Brian Davies fra Canada gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
4000 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Delivered as advertised
Om produktet:
Battery was exact fit and worked well.
Thomas Nick fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
2500 mAh batteri
Generelt:
Problemlose, schnelle Abwicklung. Rasche Lieferung
Christer Grapp fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
1000 mAh batteri
Roy Willy Jenssen fra Norge gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
2000 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Seriøst firma
Om produktet:
Som forventet.
Anders Wickman fra Finland gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
3400 mAh batteri
Om produktet:
Fungerade perfekt i min Garmin DC-40
sbircea elviss fra Romania gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
2000 mAh batteri
Generelt:
buna
Om produktet:
de calitate
Peter Appelgren fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
Duracell 12x AAA batteri
James Rowe fra Storbritannia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
950 mAh batteri
Generelt:
It's great to be able to order online when you get a problem, it saves a lot of running about looking for what you need, it has saved me pounds in Travel & Car Parking, plus 4 Hours of my time. I had very good service from Battery upgrade
Om produktet:
Good service & Friendly Staff, I will be back when I need something from Battery Upgrade
David Beasley fra Tyskland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
1200 mAh batteri
Generelt:
Product as advertised and arrived on time
Juan Antonio Maestro Dulay fra Spania gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
950 mAh batteri
Generelt:
Rápidos y con buena información de sus productos.
Ian Clover fra Storbritannia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
3000 mAh batteri (Grønn)
Generelt:
first class communication and service
Om produktet:
great item ,holds charge extremely well and does operate my portable radio for hours
Frederic CLAEYMAN fra Frankrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
1500 mAh batteri
Generelt:
Produit conforme et adapté à mon appareil. Attention au délai minimum d'une semaine pour la livraison.
Om produktet:
Emballage neuf et batterie qui fonctionne parfaitement.
Massimo Emilio Rufini fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
1120 mAh batteri
Generelt:
Ich bin äusserst zufrieden mit der Riesenauswahl, auch für ältere Geräte. Sehr guter Ablauf mit guten Informationen über den Bestellverlauf. Sicher zum weiterempfehlen.
Om produktet:
Prima,genau richtig.
Daniela Born fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-10-2019
Produkt:
1500 mAh batteri
Generelt:
Rasche Lieferung.
Ricardo Sardo fra Portugal gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-09-2019
Produkt:
3200 mAh batteri
Generelt:
Foi uma boa experiência ter comprado através do vosso website.
Om produktet:
A bateria funciona na perfeição.
Kevin Jordan fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
2500 mAh batteri
Generelt:
Simple and easy experience to locate and order the item I needed. Wasn't sure how I'd get a battery with all the rules and regulations around shipping these days. This made it so easy.
Om produktet:
Exactly what I needed and worked perfectly.
Doris Dietrich fra Tyskland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
1350 mAh batteri
Generelt:
alles ok
Hans Wellner fra Sverige gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
3400 mAh batteri (Sort)
Pia Gärtner-Wiederkehr fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
3300 mAh batteri
Generelt:
Ich habe die bestellte Ware innert kurzer Zeit erhalten und bin zufrieden.
Om produktet:
Das Produkt entspricht genau meiner Bestellung und ist einwandfrei und korrekt.
Joachim Uhlmann fra Tyskland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2019
Produkt:
4400 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Schnell und unkompliziert.
Om produktet:
Akku entspricht der Beschreibung und passt einwandfrei.
Dre Duff fra New Zealand gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-09-2019
Produkt:
3400 mAh batteri (Hvit)
Generelt:
Very happy with the purchase, will definitely use you guys again in regards to any Battery purchase.
Om produktet:
Very Pleased with the product.
Tom Hand fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-10-2019
Produkt:
1900 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Very Good to deal with
Om produktet:
The Iphone 6S XL battery is excellent. Even better than the original Apple battery. Lasts all day and no conflict with the software or with the phone crashing. Takes a little longer to charge but that’s ok because It lasts longer. This battery has given a new lease of life to my IPhone. Highly recommend it.
Martin Nelissen fra New Zealand gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
17-10-2019
Produkt:
2800 mAh batteri (Grå)
Generelt:
Satisfied with everything,delivery etc. about 2 weeks after ordering.Price was good.
Om produktet:
Very happy with product sofar, it"s holds the power very well.
Anders Lindqvist fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2019
Produkt:
UltraFire 2x 18650 batteri (4000 mAh, Oppladbart)
Peter Welsch fra Tyskland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
7800 mAh batteri (Sort)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΗΜΙΣΗΣ fra Hellas gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2019
Produkt:
895 mAh batteri
Zsuzsanna Bozsó fra Ungarn gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2019
Produkt:
2600 mAh batteri
GUSTAVO SANCHEZ ARES fra Spania gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2019
Produkt:
2000 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Muy fiables, trato perfecto y producto de buena calidad, recomendables 100 x100
Om produktet:
Producto de buena calidad y de fiar, muy bueno
Irene Kurki fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
2500 mAh batteri
Generelt:
Da ich rechtzeitig und freundlich darauf hingewiesen wurde, dass der Versand etwas länger dauert, konnte ich mich gut darauf einstellen.
Om produktet:
Der Akku funktioniert super, hält länger als die vom Original angegebene Zeit. Ich bin begeistert und werde wieder bestellen.
Franz Arnet fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2019
Produkt:
600 mAh batteri
Generelt:
Die beiden bestellten Batterieen funktionieren einwandfrei. Danke für den speditiven Service.
Bruce Falconer fra Storbritannia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-10-2019
Produkt:
1100 mAh batteri
Generelt:
Great servive
Om produktet:
Good quality
martin van bellen fra Nederland gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
24-10-2019
Produkt:
BTC-CRT550XL batteri (4000 mAh, Sort)
Generelt:
snel en goed geleverd
Om produktet:
goed
António Rodrigues fra Portugal gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2019
Produkt:
1900 mAh batteri (Sort, NFC)
Herbert Windisch fra Østerrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-10-2019
Produkt:
1400 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Lieferung wie angegeben pünktlich
Om produktet:
Akku am 12.9.2019 erhalten und am 13.9.2019 in meinen Archos gemini 402 eingebaut, aufgeladen und wieder in Betrieb genommen. Alles bestens!
Timo Eloranta fra Finland gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2019
Produkt:
2x 4/5 AA batteri med loddetinnsfaner (1500 mAh, Oppladbart)
Generelt:
Kohtuulllisen nopea toimitus
Om produktet:
laadukkaita akkuja
Susan Shukman fra Storbritannia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-10-2019
Produkt:
BTC-DML800PW batteri (2000 mAh)
Generelt:
changed my order and made a fresh order which I have received thank you.
Om produktet:
as expected
christian moles fra Frankrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2019
Produkt:
470 mAh batteri
Generelt:
produit de tres bonne qualite
Om produktet:
service rapide deux achat pas de surprise sa marche tres bien a une prochaine fois
Laurence Bond fra New Zealand gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2019
Produkt:
BTC-BCG10 batteri (890 mAh)
Generelt:
Efficient and punctial
Om produktet:
Totally satisfied
Iltaf Hussain fra Norge gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
30-10-2019
Produkt:
750 mAh batteri
Jocelyn Atkinson fra New Zealand gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-10-2019
Produkt:
BTC-DYC161VX batteri (2000 mAh)
Generelt:
A problem with the product I ordered could not be sent to New Zealand was resolved quickly and a refund in price difference was issued. Very satisfied customer.
Om produktet:
Performs very well.
Viliam Pavelka fra Slovakia gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
30-10-2019
Produkt:
BTC-LKC550SL batteri (800 mAh)
Generelt:
Dlhý čas dodania viac ako 2 týždne,inak batéria došla v poriadku.Prekvapilo ma že obalka s batériou bola iba vhodená do mojej schránky a nebola dodana osobne kurierom s pozdravom Pavelka
Om produktet:
Zatiaľ bez pripomienok.
Cornelius Schaufelberger fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2019
Produkt:
3000 mAh batteri
Generelt:
Sind froh um Ihre Diensleistung... SUPER bis zum nächsten Mal
Carol Dunstone fra New Zealand gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
30-10-2019
Produkt:
BTC-PBA700SL batteri (700 mAh, Grønn)
Generelt:
Easy to use website and a seamless checkout process
Om produktet:
Perfect! Exactly what we needed.
joan delos fra Spania gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-10-2019
Produkt:
UltraFire 2x 18650 batteri med loddetinnsfaner (3000 mAh, Oppladbart)
Generelt:
proceso de compra fácil
Om produktet:
perfecto
John Parkinson fra Storbritannia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
BTC-SUV300SL batteri (1100 mAh)
Generelt:
good fast service
Om produktet:
seems to work fine but need long term to see if battery still working but so far so good
Elisabeth Bonelli fra Østerrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-10-2019
Produkt:
2600 mAh batteri
Generelt:
Schnell, günstig, einfach/übersichtlich zu bestellen, perfekt@
Om produktet:
Der Akku meines sehr alten - aber sehr praktischen - TomTom war kaputt, bei BatteryUpgrade schnell gefunden, Gerät funktioniert wie eh und je!
Valdas Ambraziunas fra Litauen gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-10-2019
Produkt:
BTC-GMF300SH batteri (300 mAh, Sort)
Generelt:
Uzsakiau, palaukiau, gavau. Viskas kaip vaistinėje
Om produktet:
Veikia
Greg Lewthwaite fra Finland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2019
Produkt:
BTC-DBL20 batteri (700 mAh)
Pedro Coelho fra Portugal gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
30-10-2019
Produkt:
2000 mAh batteri
Paul Jenewein fra Østerrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-10-2019
Produkt:
1000 mAh batteri
Om produktet:
Akku für TomTom Navi-Gerät wurde prompt geliefert und funktioniert einwandfrei.
Christian Schmit fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
1590 mAh batteri
Hugo Doenz fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-10-2019
Produkt:
BTC-AM1175NB batteri (5800 mAh, Sølv)
Generelt:
Bestellung und Lieferung haben gut funktioniert.
Om produktet:
Das Apple-Substitut tut seine Dienste wie gewünscht.
Neil Stevenson fra New Zealand gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-09-2019
Produkt:
2000 mAh batteri
Generelt:
Easy to deal with
Om produktet:
Completely fitted my requirements
Jocelyn Van Berlo fra New Zealand gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2019
Produkt:
720 mAh batteri
Generelt:
Great firm to deal with. Good service and communication. Product arrived when you said it would.
Om produktet:
I couldn't find a battery for my older camera. As the camera was still good and took great pictures I was disappointed that I would have to purchase a new one, until I found your website. You saved the day, and I lot of money, not having to buy a new camera.
Lars Planefeldt fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
29-10-2019
Produkt:
6400 mAh batteri
Jean Moor fra Storbritannia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2019
Produkt:
1200 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Very good.
Om produktet:
I purchased two batteries for my and my partner's 20 year old Nokia 3210 mobiles (which do not get used very much) and I am hoping they will last forever! Holding charge well so far, time will tell.
herve boitel fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
29-10-2019
Produkt:
2760 mAh batteri (Sort)
FRANTESCU sorin fra Romania gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
29-10-2019
Produkt:
1100 mAh batteri
Generelt:
LOCUL IN CARE AM GASIT CE IMI TREBUIA BATERIE PENTRU GPS CU EXPLICATII CLARE
Om produktet:
DEOCAMDATA MERGE DAR CIND VOM SCAPA VREODATA DE PRODUSELE CHINEZESTI?
Timo Tamminen fra Finland gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2019
Produkt:
UltraFire 2x 18650 batteri med loddetinnsfaner (3000 mAh, Oppladbart)
Generelt:
Helppo ostaa. Hyvä valikoima.
Om produktet:
Hyvä akku.
Richard Gamble fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
HP 1330 mAh batteri (Sort, Originalt)
erich birnbauer fra Østerrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
29-10-2019
Produkt:
2000 mAh batteri (Sort)
Generelt:
hat alles geklappt, wie es sich gehört
Om produktet:
akkus kann man erst später beurteilen
Gertraud Böhme fra Østerrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
2400 mAh batteri
Generelt:
Hat alles schnell funktioniert
Om produktet:
Produkt war in Ordnung
Bruno Kuster fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
29-10-2019
Produkt:
1200 mAh batteri
Generelt:
Genial, für mein Fahrradnavigationsgerät Garmin Edge bekam ich bei Battery Upgrade einen neuen Akku. Die Leistung mit dem neuen Akku entspricht ungefähr einem neuen Gerät. Lieferung alles TOP! Danke
Wilfried Kullmann fra Tyskland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
1030 mAh batteri
Generelt:
War alles in Ordnung
Om produktet:
einwandfrei
Chris Draper fra New Zealand gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2019
Produkt:
BTC-LT126RX batteri (5200 mAh, Hvit)
Generelt:
Explained things well and gave refund with price change
Om produktet:
OK
Alain Debétaz fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-10-2019
Produkt:
2x 2/3 AAA batteri (350 mAh, Oppladbart)
Generelt:
Livraison peu rapide !
Om produktet:
Conforme au produit commandé.
Marek Klimo fra Den tsjekkiske republikk gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
29-10-2019
Produkt:
3000 mAh batteri
Paul Collier fra Frankrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-10-2019
Produkt:
3000 mAh batteri
David Gibson fra New Zealand gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
3400 mAh batteri (Blå)
Generelt:
Postage takes about three weeks.
Om produktet:
Great product works perfectly.
Daniel Vin fra Frankrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-10-2019
Produkt:
BTC-VBD140 batteri (1440 mAh, Grå)
Daniel Maurin fra Frankrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-10-2019
Produkt:
2500 mAh batteri
Andrea Andersson fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-10-2019
Produkt:
BTC-RX3000SL batteri (1400 mAh, Sort)
Generelt:
Jättebra produkter till humana priser .
Leopold Bednařík fra Den tsjekkiske republikk gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-10-2019
Produkt:
2x 4/5 AA batteri med loddetinnsfaner (1500 mAh, Oppladbart)
Generelt:
Všechno tip ťop
Om produktet:
100% stav
Nils Karlsson fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
29-10-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Om produktet:
Ej monterad ännu.
Gerry Benjamin fra Storbritannia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-10-2019
Produkt:
BTC-FKT500SL batteri (700 mAh, Grønn)
Generelt:
A very quick turnaround from receipt of the order
Om produktet:
Unfortunately I purchased on behalf of an engineer so could not commenet
Richard Hand fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
350 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Quick service and good prices
Om produktet:
Quick and easy to install.Good quality and long battery lifr
Ales Vodicka fra Den tsjekkiske republikk gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2019
Produkt:
1300 mAh batteri
Generelt:
Dlouhá doba dodání, předpokládám problém přepravní společnosti
Ernst Leonhartsberger fra Østerrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-10-2019
Produkt:
1100 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Siehe oben
Om produktet:
funktioniert bis jetzt
João Rodrigues fra Portugal gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-10-2019
Produkt:
UltraFire 2x 16340 batteri (1000 mAh, Oppladbart)

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Fordelene med BatteryUpgrade.ie

  • Over 1.000.000 kunder
  • Gratis frakt denne helgen!
  • Laveste priser
  • 30-Dagers pengene tilbake garanti
  • Gratis frakt denne helgen!
  • I 15 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.ie

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.